3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Vught

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Vught

WC ontstoppen Vught? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het van zichzelf een vervelende klus is, kan een wc verstopping ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. 

Erg vervelend dus die verstoppingen. In het merendeel van de gevallen gaan deze verstoppingen gepaard met een nare lucht. Vaak is het verhelpen van deze verstoppingen niet zo Er zijn een aantal manieren waarop u mogelijk zelf uw wc kunt ontstoppen. Wij hebben deze voor u uitgewerkt op deze pagina.

Wilt u uw wc verstoppingen laten verhelpen door een ervaren ontstoppingsdienst in Vught? Bel nu vrijblijvend met WC Ontstoppen Vught op 073 212 07 10 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Veel mensen willen zelf hun wc verstopping verhelpen. Voor u aan de slag gaat is het belangrijk om er eerst te achterhalen op welke plek de verstopping zich bevindt en waardoor deze is ontstaan. In veel gevallen zien we dat een vastzittend object de verstopping in de wc veroorzaakt.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u uw verstopping het best kunt verhelpen.

Het is mogelijk dat er iets flexibels in de wc is gevallen. Is dit bij u het geval? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug de wc uit naar boven gehaald wordt.

Voor hulp bij verstoppingen in je wc: neem zo spoedig mogelijk contact op met Riool Ontstoppen Vught. Wij komen graag uw wc ontstoppen.

Zichtbare wc verstopping

Verstoppingen in het toilet zijn in sommige gevallen zichtbaar van de buitenkant. Is dat bij u het geval? Dan heeft u geluk! U kunt de verstopping dan eenvoudig verhelpen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel achterin de afvoer van het toilet. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg.

Dingen als papier kunt u makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat u dat uit elkaar getrokken hebt. Krijgt u het zelf niet voor elkaar? Neem dan contact op met een ervaren ontstopper van Riool Ontstoppen Vught op 073 212 07 10.

Wc ontstoppen met plopper

Hebben de bovenstaande methodes nog niet het gewenste effect gegeven? Probeer de wc dan te ontstoppen met de welbekende ontstopper.

Maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter aansluit op de toilethals. Wanneer de plopper flexibel genoeg is, kunt u aan de slag gaan.

Dit werkt als volgt: zet de plopper op de hals van de pot. Zorg ervoor dat de plopper de leiding volledig afdekt. Trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe. Hierbij ontstaat er zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping naar boven komt.

Pas wel goed op dat u hierbij niet teveel kracht zet. Hiermee kunt u de verstopping namelijk verergeren. Bij deze methode draait het namelijk om het terugtrekken van de ontstopper. 

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Heeft u het idee als de verstopping zich bevindt in de buizen achter het toilet? En denkt u de verstopping veroorzaakt is door iets van papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is het gebruik van afwasmiddel zeker een goede methode die het proberen waard is. Tevens is dit één van de goedkoopste middelen voor het ontstoppen van uw toilet.

Dit gaat zo in zijn werk: Vul als eerst een grote emmer met warm water. Gooi hier twee eetlepels wasmiddel bij. Meng deze twee samen en gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om de emmer er vanaf een meter hoogte in te gieten. Hierdoor komt er meer kracht op de verstopping te staan.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Laat u uw wc liever ontstoppen door een ervaren loodgieter? Bel gratis met de vakmannen van WC Ontstoppen Vught om uw situatie te bespreken 073 212 07 10.

Let op met een ontstoppingsveer

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer af. Wilt u toch aan de slag met een veer in uw wc? Wees dan erg voorzichtig.

Wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer. Hiermee is namelijk relatief eenvoudig schade aan te brengen aan de binnenkant van de leiding. 

Daarnaast moet rekening houden met het feit dat de veer vast kan komen te zitten. Hiermee zal nog veel meer schade aangericht worden aan de binnenkant van de wc.

Wanneer u denkt dat het nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een Ontstoppingsdienst Vught in. Wij helpen u graag!

Wc verstopping nog aanwezig?

Helaas is het niet altijd mogelijk om de verstopping zelf te verhelpen. Soms ligt de oorzaak op een andere plek of het is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom Ontstoppen Harderwijk is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie. Wij lossen alle problemen snel en vakkundig op.

Riool Ontstoppen Vught zorgt dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. U kunt ons bereiken op 073 212 07 10. Dan komen we snel bij u langs om uw wc verstopping te verhelpen.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Vught helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Vught? Riool Ontstoppen Vught staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Vught.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Vught? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Vught!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Vught

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Vught?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Vught via 073 212 07 10. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 073 212 07 10

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Vught?

De prijzen van Riool Ontstoppen Vught zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Vught komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Vught?

Ontstoppingsdienst Vught ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Vught verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Vught helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Vught bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Vught inschakelen? Neem gerust contact op via 073 212 07 10.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Vught en omstreken. Waar u ook woont in Vught, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Boshoven, Laar, Molenakker, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altvughterheide, Tungelroy, Swartbroek, of Strampoy. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 073 212 07 10 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Vught zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Vught op 073 212 07 10.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Vught? Neem gerust contact op via 073 212 07 10.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Vught op 073 212 07 10.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Vught was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Voetbalvereniging Zwaluw V.F.C. Vught

Riool Ontstoppen Vught is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool De Springplank

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Vught.

Esther

Woonzorgcentrum Theresia

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Vught is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant CouCou

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button